Over ons

Kom meer te weten over ons bedrijf!

Productiefaciliteit Stężyca

Productiefaciliteit Drwalewice

DE GESCHIEDENIS VAN HITEC FILM

Het bedrijf HiTec Film werd opgericht door de eigenaar, de heer Marcin Miaskowski, na vele jaren ervaring in de folieverpakkingsindustrie en observatie van de hygiënische, farmaceutische, voedings- en vooral vleesindustrie. Deze observaties waren voor de eigenaar aanleiding om een bedrijf op te richten, dat samen met de afnemers zich ertoe verbindt om problemen met betrekking tot productverpakkingen op te lossen, en uiteraard om de nieuwe oplossingen te implementeren in de folieverpakkingsindustrie, en om tevens in te spelen op de belangrijkste problemen van de bovengenoemde industrieën.

We zijn al bijna een decennium actief in de folieverpakkingsindustrie. De voortdurende ontwikkeling van het bedrijf vergroot onze groep afnemers. We werken samen met veel bedrijven die toonaangevend zijn in hun branche. We leveren producten die aan hoge eisen voldoen. Voor de productie van verpakkingen beschikken we over één van de modernste machineparken van Europa. We werken momenteel aan moderne voedselverpakkingsoplossingen die de voedselhoudbaarheid verlengen en het terugwinnen van gebruikte verpakkingen op een eenvoudige manier mogelijk maken, en zo bijdragen aan de bescherming van het milieu.

Bedrijfsmissie

De missie van het bedrijf is het zoeken naar en introduceren van nieuwe productoplossingen die inspelen op de marktvraag. Het bedrijf voert zijn activiteiten uit in overeenstemming met de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, rekening houdend met de behoeften van zijn belanghebbenden en met zorg voor de natuurlijke omgeving. Het streeft er voortdurend naar om het verbruik van grondstoffen en de hoeveelheid gegenereerd afval te verminderen, evenals het niveau van vervuiling, energieverbruik, enz.

Doel van de activiteit

Het belangrijkste doel van de bedrijfsactiviteit is de productie en distributie van moderne producten, in overeenstemming met de individuele klantbehoeften. Het bedrijf ontwikkelt systematisch zijn eigen technologisch potentieel, dat bijdraagt aan de constante ontwikkeling van het bedrijf, en aan het bouwen van een imago van een modern, innovatief bedrijf met een stabiele en sterke positie. HiTec Film investeert achtereenvolgens in technologische faciliteiten door de aankoop van een modern machinepark.

De grootste voordelen van het bedrijf HiTec Film zijn voornamelijk het aanbieden van moderne producten optimaal gekozen op technisch-economisch gebied, openheid voor klantensuggesties, voortdurende aanpassing van producten aan de verwachtingen van de klanten, alsook de individuele klantbehandeling. Het bedrijf streeft er ook naar om producten te ontwikkelen door onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten, het heeft ook een eigen laboratoriuminfrastructuur.

Het bedrijf HiTec Film voert regelmatig analyses uit van de markt voor kunststoffenverpakkingen, en onderzoekt zo de vraag, verwachtingen en behoeften van de klanten. Bij het onderzoeken van de voorkeuren van productafnemers houdt het bedrijf rekening met de eigen marktobservaties (directe vergaderingen, deelname aan beurzen, enz.) en eigen kwantitatief onderzoek door middelen van telefonische interviews. Het is ook de moeite waard om te benadrukken dat de mensen die het bedrijf leiden, deelnemen aan brancheconferenties en via het nagaan van gespecialiseerde publicaties de nieuwste oplossingen en markttrends betreffende de productie en kwaliteit van folies en de vraag ernaar in individuele industrieën analiseren.