Folieverpakkingen voor de vlees- en pluimvee-industrie

MEER TE WETEN KOMEN

Het aanbod van folieproducten voor de vlees- en pluimvee-industrie

Pro-ecologische antibacteriële folie is een veilig en innovatief alternatief voor barrière- en laminaatverpakkingen. Het bij de productie gebruikte mechanisme van antibacteriële werking tegen bacteriën en schimmels verlengt de houdbaarheid van voedingsproducten. De folie werkt vooral goed voor voedsel met een zeer korte versheidsperiode of met de neiging om snel te bederven (vlees, fruit, groenten, delicatesseproducten of cateringgerechten).

Antibacteriële folie is een oplossing die niet alleen een veilige opslag van voedsel ondersteunt en verbetert. Het voorkomt ook economische verliezen. De folie is gemaakt van 100% recycleerbare materialen, wat pro-ecologische activiteiten ondersteunt. Om in te spelen op de brede vraag van voedselverpakkings- en productiebedrijven, hebben we ervoor gezorgd dat de folie compatibel is met rolmachines, flowpack-machines en traysealer-machines.

De antibacteriële folie is ontwikkeld onder de voorwaarden van de hoogste en restrictieve fytosanitaire standaard, hetgeen wordt bevestigd door het BRC-certificaat (Packaging and Packaging material)

HiTec AntiMicrobialFilm®

Pro-ecologische, antibacteriële films en folieverpakkingen voor het verpakken van vers voedsel

HiTec K-sealing®

Innovatieve K-Sealing zakken voor de voedingsindustrie

HiTec BagonRoll®

Foliezakken en kappen op een rol van de vleesindustrie

HiTec BagonPin®

Foliezakken vergrendeld met pinnen, clips (HiTec BagonPin®) voor de vleesindustrie

HiTec Aprons®

Folie schorten voor de vleesindustrie

HiTec PackFood®

Gespecialiseerde folies voor het verpakken en vormen van pakketten op automatische machines voor het vormen en verpakken van vers voedsel

HiTec ChickenBag®

Halfronde gesealde zakken voor het verpakken van karkassen van pluimvee

HiTec StretchFood®

Voedselrekfolie voor direct contact met voedingsmiddelen

Interesse in onze producten?