Folieverpakkingen voor de farmaceutische industrie

HiTec PharmaBag®
MEER TE WETEN KOMEN

Folie en foliezakken voor het verpakken van medische artikelen en geneesmiddelen

HiTec PharmaBag®

We produceren en leveren technologisch geavanceerde polyethyleenfolies en -zakken van grondstoffen die voldoen aan de farmacopee-normen. Onze klanten zijn toonaangevende producenten van farmaceutische producten in Polen en het buitenland.

Producteigenschappen:

Z

Garantie van de hoogste kwaliteit met behoud van het hoogste niveau van hygiëne bij de productie van folie en folieverpakkingen voor geneesmiddelen

Z

Volledige traceerbaarheid in elke productiefase,

Z

Volledige kwaliteitsdocumentatie (eigen laboratorium, producentverklaringen, kwaliteitscertificaten, ATP microbiologische testen, talrijke attesten en migratietesten)

Z

Aandacht voor detail op basis van de hoogste kwaliteitsnorm bevestigd door certificaten.

Z

Productie in de fabriek met reinheidsklasse vergelijkbaar met de Cleanroom-klasse faciliteit

Z

Mogelijkheid om antibacteriële folie en zakken te produceren ter bescherming van besmet biologisch materiaal dat bestemd is voor verwijdering.

Toepassingen en voorbeelden

Z

Hoogwaardige en steriele folieverpakkingen, geproduceerd voor producenten van verpakkingen van geneesmiddelen en gezondheidsproducten als collectieve verpakkingen, onder meer voor: verpakkingen voor tabletten, flacons, ampullen, injectiespuiten, verpakkingen voor siropen, verpakkingen voor druppels, voedingssupplementen.

Z

Hoogwaardige folie en folieverpakkingen, vervaardigd voor producenten van medische onderleggers, tandheelkundige servers, chirurgische lakens, medische schorten.

Z

Hoogwaardige en schone folieverpakkingen, vervaardigd voor producenten van flessen en containers voor cosmetica, crèmes, zalven, hygiëneproducten, ontsmettingsmiddelen, shampoos, medische artikelen

Z

Antibacteriële foliezakken voor besmet medisch afval.

Galerij

Ben je geïnteresseerd in HiTec PharmaBag® zakken voor de verpakking van medische artikelen en geneesmiddelen ?

 

Ons verkoopteam staat tot uw beschikking!

 

Stuur uw aanvraag

Toestemming

3 + 13 =